Lastenkuvituksia

Toiminnanohjauskortit

Taikanorppa

Lastennäytelmä Gustavs stora känslör

Espoo Unga Teatern

Iltarutiinit-toiminnallinen taulu

Unij

Kuvittelijannin materiaalia varhaiskasvatukseen

Osta ja lataa tiedosto laitteellesi. Tulosta, leikkaa ja laminoi.

Jääkarhu - tunnekortit tukemaan lapsen tunteiden sanoittamista ja ilmaisua. Setissä 11 kpl tulostettavia kortteja.

Setissä 10 eri hyönteiskuvaa ja kysymystä, joiden avulla lapsi opettelee laskemaan yhdestä kymmeneen. Lisäksi tutuksi tulee suomalaisia hyönteisiä sekä muuta sanastoa.

Tarinakorttejs voi käyttää yhdessä tai lapsi voi leikkiä niillä itsenäisesti. Niillä voi pelata yhden nopean pelin tai satuilla pidempään!

Settiin kuuluu 32 tarinakorttia ja 8 ideaa niiden käyttöön.

Ehkä sinäkin mietit näitä?

Mitä kuvitus maksaa?

Jokainen kuvitustyö on yksilöllinen. Kuvituksen hinta muodostuu luovasta työstä sekä käyttöoikeuksista. Luovan työn hintaan vaikuttaa mm. aihe, tekniikka ja työn monimutkaisuus. Käyttöoikeuksien hinta riippuu siitä, kuinka laajasti kuvitusta tullaan käyttämään. Voit pyytää hinta-arviota täällä!

Missä saan käyttää tilaamaani kuvitusta?

Valmiita kuvituksia saat käyttää niissä tarkoituksissa, joista olemme yhdessä sopineet. Mikäli haluat käyttää kuvitusta myös muissa kuin sovituissa tarkoituksissa, voit ostaa lisää käyttöoikeuksia!

Kuinka kauan kuvittamisessa menee?

Se selviää vain tarkemmin kysymällä! Yleisesti ottaen olen ripeä työskentelijä ja työt saadaan usein hoidettua asiakkaan toiveiden mukaan.

Teetkö logoja?

En valitettavasti. En tee vektoroituja kuvituksia, jollainen logokin on.

Miten kommunikoimme työskentelyn aikana? 

Virallisemmat ja pitkät tekstit sekä sopimusasiat tykkään pitää sähköpostissa. Muutoin minua voi lähestyä esim. Instagramissa tai Whatsappissa.

Mitä ovat käyttöoikeudet?

Kuvitus on teos, johon kuvittajalle syntyy tekijänoikeudet, eli et siis automaattisesti omista ostamaasi kuvitusta. Kuvitusta ostaessasi ostat oikeastaan oikeuksia käyttää kuvitusta, eli käyttöoikeuksia. Käyttöoikeudet rajataan esimerkiksi käyttötarkoituksen, -ajan ja -paikan mukaan. Harvoin tarvetta on ihan kaikille maailman oikeuksille, ja harvoin niihin on budjettiakaan ;)

Voinko muokata kuvitusta?

Kuvitusta ei saa muokata tekijänoikeuksien vuoksi, ellei toisin ole sovittu. Muokkauksilla tarkoitetaan esimerkiksi kuvituksen päälle laitettavia filttereitä ja tekstejä.